Quantum TouchQuantum Touch
Quantum Touch is een baanbrekende, bijzonder effectieve energetische behandeling, uitgedragen door Richard Gordon.
Gebruik wordt gemaakt van een lichte aanraking met de handen, handposities, sturing van energiestromen in het lichaam, een speciale ademtechniek en visualisatie.
Door de laatste drie wordt het trillingsniveau van de behandelaar sterk verhoogd en de universele levensenergie (Chi) versterkt. De behandelaar stemt daarna af op de cliënt, waardoor het trillingsniveau van de cliënt wordt verhoogd (resonantie). Hierdoor worden lichaamsweefsels en -cellen in staat gesteld hun oorspronkelijke structuur weer aan te nemen. Zo wordt het genezingsproces in gang gezet.
De cliënt geneest dus zichzelf, de Quantum Touch behandelaar schept alleen voorwaarden hiervoor.

Emoties
Ik heb ondervonden dat Quantum Touch ook heel goed werkt op emotioneel vlak.
Emoties worden in het lichaam in de wervelkolom en de gewrichten vastgezet, denk maar aan de pijn in schouder en nek bij stress.
Door de reorganiserende werking van Quantum Touch kunnen emoties uit die gebieden bevrijd worden, wat kan leiden tot verschillende emotionele uitingen en soms zelfs het schudden van je lichaam. Bevrijd van de emoties wordt de energiedoorstroming in het lichaam weer hersteld.

Overal en altijd toepasbaar
De behandeling vereist geen speciale voorzorgsmaatregelen en kan overal en op elk tijdstip worden gedaan. Je kunt je kleding gewoon aanhouden. Quantum Touch kan zonder problemen plaatsvinden als je medicijnen gebruikt of andere medische behandelingen ondergaat. Quantum Touch is goed toepasbaar bij babies en kinderen, mensen onder narcose en zelfs bij dieren.
De resultaten van de behandeling zijn vaak verbazingwekkend.

Supercharge Quantum Touch
Door de toepassing van Supercharging technieken gaat de behandeling veel sneller, vaak twee maal zo snel. Voorts kunnen jouw problemen en klachten gerichter en grondiger worden aangepakt. De resultaten zijn op termijn nog beter dan ze al waren.
Sinds begin 2008 ben ik Supercharging gecertificeerd.

Matrix Energetics
Het effect van Quantum Touch/Supercharging Quantum Touch kan in belangrijke mate versterkt worden door de toepassing van Matrix Energetics.

Bijwerkingen
De Quantum Touch behandeling kent geen nadelige bijwerkingen, hoewel er soms kort een lichte toename van klachten kan optreden of enig lichamelijk ongemak ervaren kan worden.
Deze verschijnselen horen bij het genezingsproces en zijn altijd tijdelijk van aard.

Effecten

  • versnelling van het genezingsproces bij ontstekingen,
  • verwondingen en botbreuken
  • verlichting van of zelfs voorgoed wegnemen van pijn bij
  • acute en chronische aandoeningen, fibromyalgie, arthritis
  • herstel van scheefgegroeide armen, benen, rug en andere
  • lichaamsdelen, aangeboren of als gevolg van een ongeval
  • geeft ondersteuning bij psychisch en emotioneel herstel
  • werkt rustgevend en helpt bij slapeloosheid
  • ook prima toe te passen bij dieren en planten
  • kan zelfs op afstand gegeven worden